Hindistan Cevizli Kurabiye

Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tereyağı yahut margarin
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 2 yumurta (1 adedinin beyazı üzerine sürülecek)
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi
  • Aldığı kadar un

Üzeri için;

  • 1 yumurta beyazı
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi

Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Oda sıcaklığındaki margarin yahut tereyağı, pudra şekeri ve yumurtayı çatal yardımıyla karıştıralım.
  2. Un, kabartma tozu ve vanilyayı ek edelim. Ele yapışmayan bir hamur elde edelim.
  3. Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarlayalım.
  4. Daha sonra yumurta beyazı ve hindistan cevizine bulayalım.
  5. 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.

Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Pasta
Pratik Ev Yapımı Yemeklik Domates Sosu (Konserve)
Taze Yeşil Fasülye Tarifi
Patates Çanağında Tavuk Mantar Sote
Atom Sebzeli Omlet
Karides Güveç
Hdabla | © 2025 |