Hindistan Cevizi Unlu Pancake

Hindistan Cevizi Unlu Pancake Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi unu
  • 2 adet yumurta
  • 1/4 (çeyrek) su bardağı süt (ben badem sütü kullandım)
  • 1 çay kaşığı vanilya özü
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı kabartma tozu
  • Bir tutam tuz
  • 1 yemek kaşığı bal
  • Hindistan cevizi yağı (zeytinyağı, sıvı yağı ya da tereyağı)
  • İsteğe bağlı çilek
  • Muz
  • Kivi
  • Harras çikolatalı fındık ezmesi

Hindistan Cevizi Unlu Pancake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtaları bir kaseye kırıp köpürene kadar çırpın.
  2. Süt, vanilya özü ve balı ekleyip karıştırın.
  3. Başka bir kasede hindistan cevizi unu, kabartma tozu ve tuzu harmanlayıp yavaş yavaş öteki kaba ekleyip pütür kalmayana kadar çırpmaya devam edin.
  4. Teflon tavada hindistan cevizini yağını ısıttıktan sonra yemek kaşığı yardımıyla birer yemek kaşığı hamurdan tavaya dökün.
  5. Altın rengi ve göz göz olunca gerisini çevirip pişirin.
  6. Tabağa aldıktan sonra üstüne çilek, muz devir meyvelerinden kesip üzerine harras çikolatalı fındık ezmesinden 1 tatlı kaşığı akıtıp servise hazır hale getirin. Afiyet olsun! ❤️.

Hindistan Cevizi Unlu Pancake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Ve Tatlı Patatesli Waffle
10 Dakikada Kır Pidesi
Yumuşacık Ve Lezzetli Poğaça
Dereotlu Susamlı Lokmalık Kurabiye
Karışık Salata
Yacan Aşı Çorbası
Hdabla | © 2025 |