Hindistan Cevizi Kurabiye (Unsuz) (Kokos Makronen)

Hindistan Cevizi Kurabiye (Unsuz) (Kokos Makronen) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta beyazı
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker
  • 1 çimdik tuz
  • 250 gr hindistancevizi rendesi
  • 1 adet vanilya

Süslemek için:

  • 200gr kadar çikolata (sütlü bitter nasıl seviyorsanız)

Hindistan Cevizi Kurabiye (Unsuz) (Kokos Makronen) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta akına çimdik tuz atıp çırpmaya başlıyoruz 3-5 dk çırptıktan sonra azar azar tozşekeri ilave edip daima karıştırıyoruz,.
  2. Hindistancevizini ve vanilyayı ek edip spatula yardımı ile karıştırıyoruz,.
  3. Dondurma kaşığı ile alıp tepsiye diziyoruz yoksa dondurma kaşığınız iki tatlı kaşığı ilede tepsiye alabilirsiniz,.
  4. 160 derece fırında pembeleşinceye kadar 20dk civarı pişiriyoruz,.
  5. Soğuyan kurabiyeyi benmari adabı erittiğimiz çikolataya bandırıyoruz üzerini süslüyoruz nasıl tercih ederseniz,. Çikolata donunca servis ediyoruz.

Hindistan Cevizi Kurabiye (Unsuz) (Kokos Makronen) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yeşil Zeytin (Anne Tarifi)
Hindistan Cevizli Pamuk Pasta
Mide Bulantısına İyi Gelen Şehriye Çorbası Tarifi
Kahvaltılık Sucuklu Kaşarlı Patates Dilimleri
Tavuk Ve Hindi Eti İçin Marinasyon Tarifleri
Portakallı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |