Herse (Keşkek)

Herse (Keşkek) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı aşurelik buğday
  • 1 köy tavuğu
  • Tuz

Üzeri için:

  • Tereyağı

Herse (Keşkek) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Buğdayı bir gün evvelce ılık su ile ıslatın.
  2. Köy tavuğunu düdüklü de pişirelim.
  3. Pişen tavuğu düdüklüden çıkartıp didiklerken bu ortada birebir suya buğdayı koyup tavuğun suyunda düdüklüde bir hoş pişiriyoruz.
  4. Pişen buğdayın üzerine didiklediğimiz tavuğu döküp ikisini bir arada dövüyoruz.
  5. Sakız kıvamına gelince bırakıyoruz.
  6. Üzerine tereyağ döküyoruz.Afiyet olsun.

Herse (Keşkek) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavada Kazandibi
Jalepeno Sos
Çikolatalı Magnolia
Milföy Çanağında Salata
Fırında Hindi Ve İç Pilav
En İyi Karamel Sos
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet