Herse (Keşkek)

Herse (Keşkek) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı aşurelik buğday
- 1 köy tavuğu
- Tuz
Üzeri için:
- Tereyağı
Herse (Keşkek) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Buğdayı bir gün evvelce ılık su ile ıslatın.
- Köy tavuğunu düdüklü de pişirelim.
- Pişen tavuğu düdüklüden çıkartıp didiklerken bu ortada birebir suya buğdayı koyup tavuğun suyunda düdüklüde bir hoş pişiriyoruz.
- Pişen buğdayın üzerine didiklediğimiz tavuğu döküp ikisini bir arada dövüyoruz.
- Sakız kıvamına gelince bırakıyoruz.
- Üzerine tereyağ döküyoruz.Afiyet olsun.
Herse (Keşkek) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
