Haydari Mezesi

Haydari Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • ️1 kalıp beyaz peynir (200gr)
  • ️6 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • ️1 tutam dereotu
  • ️1 çay kaşığı tuz
  • ️1 diş sarımsak
  • ️1 yemek kaşığı tereyağı
  • ️1 tatlı kaşığı nane

Haydari Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle beyaz peynirini bir çatal ile ezelim. Yoğurdu, sarımsak, tuz ve dereotunun ekleyelim ve güzelce karıştıralım.
  2. Bir tavada tereyağ eritelim, naneyi ekleyip kavuralım.
  3. Yoğurdun için dökelim. 1-2 saat buzdolabına kaldıralım.
  4. Servis tabağına aldığınız haydari’yi dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.

Haydari Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Tavuk Butları
Ispanaklı Pasta
Pırasalı Börek
Karabuğday Kısır
Dolma Yaprak Sarması
Avakado Mezesi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet