Havuçlu Tavuk Çorbası

Havuçlu Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tavuk kalçalı but
- 2 kaşık sıvı yağ
- Yarım kuru soğan
- 2 diş sarımsak
- 2 orta havuç
- 2 yemek kaşığı un
- 1 çay bardağı tel şehriye
- Haşlanan tavuktan kalan tavuk suyu
- 1-2 tatlı kaşığı tuz
- 1 tutam maydanoz
- 2 küp tereyağı
Havuçlu Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğan ve sarımsağı yağla kavuralım.
- Havucu rendeleyip, ek edip, kavuralım.
- 2 kaşık un ek edip, kavuralım.
- Tavuk suyunu ek edip, kaynatalım.
- Tel şehriye ve tiftik tavuğu ek edip, pişmeğe bırakalım.
- 2 küp tereyağı atalım üzerine.
- Tuz ve maydanoz ek edip servis edebiliriz. Dileyen üzerine pul biber koyabilir.
Havuçlu Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


