Havuçlu Kek

Havuçlu Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 2 adet büyük havuç
  • 1 çay bardağı kırılmış ceviz
  • 1 adet kabartma tozu vanilya
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • Yeterince un

Havuçlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı ve şekeri beyaz olana kadar çırpıyoruz.
  2. Sıvıyağ ve sütü ekleyip yavaşça karıştırıyoruz.
  3. Daha sonra unu ekleyip üstüne havuç tarçın kabartma tozu vanilya ceviz ekliyoruz(ben eklemedim).
  4. 180 derecede 15 20 dk ortası pişiriyoruz.

Yapacak olan herkese afiyet olsun.

Havuçlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolatalı Antep Fıstıklı Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kış Pastası
Yumurtasız Yayla Çorbası
Pesto Soslu Kremalı Fettuccini
Elmalı Kurabiye
Tam Ölçülü Browni
Blenderda Pratik Çiğ Köfte
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet