Havuçlu Kek

Havuçlu Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 2 adet büyük havuç
  • 1 çay bardağı kırılmış ceviz
  • 1 adet kabartma tozu vanilya
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • Yeterince un

Havuçlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı ve şekeri beyaz olana kadar çırpıyoruz.
  2. Sıvıyağ ve sütü ekleyip yavaşça karıştırıyoruz.
  3. Daha sonra unu ekleyip üstüne havuç tarçın kabartma tozu vanilya ceviz ekliyoruz(ben eklemedim).
  4. 180 derecede 15 20 dk ortası pişiriyoruz.

Yapacak olan herkese afiyet olsun.

Havuçlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Göçmen Dızmanası
Portakallı Tam Buğday Unlu Pancake
Kıymalı & Havuçlu Bebek Maması
Prenses Tatlısı
Semizotlu Börek
Magnolia ( Tam Kıvamında )
Hdabla | © 2025 |