Havuçlu Kabak Mücver
Havuçlu Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler
- 3- 4 adet orta uzunluk kabak
- 2 adet orta uzunluk havuç
- 2 adet yumurta
- 1-1.5 su bardağı un
- Tuz
Havuçlu Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabaklar ve havuçlar rendelenir.
- Yumurta ve tuz ek edilerek karıştırılır.
- En son un da ek edilir. Güzelce karıştırılır.
- Ocakta ısınmış yağlanmış tavaya bir parmak ortayla bir kaşık kabaklı harçtan konulur.
- Alt tarafı kızaran mücver alt üst edilerek öteki tarafı da kızartılır. Harç bitene kadar pişirmeye devam edilir.
- Sıcak olarak servis edilir. (sarımsaklı yoğurt ile de servis edilebilir). Afiyet olsun.
Havuçlu Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


















