Havuçlu Çorba

Havuçlu Çorba Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım yemek kaşığı un
  • 2 adet havuç
  • 1 buçuk su bardağı su

Havuçlu Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tenceremize tereyağını alalım.
  2. Tereyağ ısındıktan sonra unumuzu ek edelim.
  3. Küp küp doğranmış havucumuzu güzelce kavuralım.
  4. Sonra üzerine suyumuzu ekleyip havuçlar yumuşayana kadar pişirelim.
  5. Piştikten sonra blenderden geçirelim. ( havuçlarımız yeteri kadar yumuşadıysa blender geçirmeden de verebilirsiniz ).
  6. Pişince kasemize alalım. Miniklere afiyet olsun. 💙.

Havuçlu Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokum Gibi Kavurma
Orman Meyveli Reçel
Kış Çorbası
Bebek Keki
Ev Yapımı Puding İle Bisküvi Pastası
Tartolet
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet