Havuçlu Çorba

Havuçlu Çorba Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım yemek kaşığı un
  • 2 adet havuç
  • 1 buçuk su bardağı su

Havuçlu Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tenceremize tereyağını alalım.
  2. Tereyağ ısındıktan sonra unumuzu ek edelim.
  3. Küp küp doğranmış havucumuzu güzelce kavuralım.
  4. Sonra üzerine suyumuzu ekleyip havuçlar yumuşayana kadar pişirelim.
  5. Piştikten sonra blenderden geçirelim. ( havuçlarımız yeteri kadar yumuşadıysa blender geçirmeden de verebilirsiniz ).
  6. Pişince kasemize alalım. Miniklere afiyet olsun. 💙.

Havuçlu Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fındıklı Güllaç
Borcamda Kaşık Tatlısı
Fırında Patates Püreli Tavuk Sote
Nefis Ev Yapımı Et Döner
Kanlıca Mantar Kavurma (Sinop Yöresi Ebişek) Harika Lezzet
Sebzeli Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |