Havuçlu Cezerye

Havuçlu Cezerye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet havuç
  • 5 adet bebe bisküvisi
  • 1 çay kaşığı pekmez

Havuçlu Cezerye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce havuçları haşlayıp çatalla ezelim.
  2. Bisküvileri toz haline getirelim.
  3. Tüm materyalleri karıştırılarak top haline getirelim.
  4. Kıvama nazaran bisküviyi arttırabilirsiniz.

Havuçlu Cezerye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Cupkek
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sütlaç
Kıymalı Makarna Mantısı
Terbiyeli Şehriye Çorbası
Fırın Tadında Tencerede Kanat (2 Kişilik)
Muhteşem Şehriye Salatası
Çökelek Semirseği (Kilis Usulü)
Hdabla | © 2025 |