Havuçlu Cezerye

Havuçlu Cezerye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet havuç
  • 5 adet bebe bisküvisi
  • 1 çay kaşığı pekmez

Havuçlu Cezerye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce havuçları haşlayıp çatalla ezelim.
  2. Bisküvileri toz haline getirelim.
  3. Tüm materyalleri karıştırılarak top haline getirelim.
  4. Kıvama nazaran bisküviyi arttırabilirsiniz.

Havuçlu Cezerye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mozaik Pastaya Farklı Bir Bakış Açısı (Üstü Ganajlı)
Mercimek Köftesi (Vegan)
Un Helvası
İtalyan Keki
Kolay Poğaça Tarifi
Kuzu Kol
Hdabla | © 2025 |