Havuçlu Cevizli Kek

Havuçlu Cevizli Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2,5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 3 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı toz tarçın
  • 1 su bardağı ceviz

Havuçlu Cevizli Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle havuçlar rendelenip suyu sıkılır.
  2. Bir kapta yumurta ve şeker köpük köpük olana kadar çırpılır.
  3. Ardından öbür materyaller eklenip karıştırılır.
  4. Yağlanmış kek kalıbına hamur dökülür.
  5. Önceden ısıtılmış fırında 180derecede 30 dakika pişirilir afiyet olsun.

Havuçlu Cevizli Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolataya Doyuran Suffle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Arı Sokması (Alman Pastası) Bienenstich
Tavada Pratik Velvet Pasta
Şehriyeli Pirinç Çorbası
Zerdeçallı Enfes Mantar Meze
Tuzlu Misket Kurabiye
Fesleğen Soslu Kremalı Makarna
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found