Havuç Turşusu

Havuç Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

1 litrelik kavanoz için;

  • 4- 5 adet havuç
  • Yarım çay bardağı sirke
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 2 tatlı kaşığı kaya tuzu
  • Sıcak su

Havuç Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları soyup dilimleyelim.
  2. Kavanoza alıp üzerine sirke ,şeker ve kaya tuzunu ekleyelim.
  3. Son olarak üzerine sıcak su ekleyip kapağı kapatalım.

Havuç Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Beze
El Açması Balkabağı Böreği
Fırında Hamsi (Kızartma Tadında)
Portakallı Şekerpare
Doyurucu Akşam Çorbası (+6 Ay)
Kaptandan Enfes Mantar Közleme
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet