Havuç Topu
Havuç Topu Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 3 adet havuç
- 1 çay bardağı ceviz
- 1 paket cici bebe bisküvi
- 5 yemek kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı tarçın
- Hindistan cevizi
Havuç Topu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Havuçlar rendeleyelim tavaya alalım.
- Fotoğraftaki üzere bisküvi hariç bütün materyalleri ekleyelim.
- Bisküviyi rondoda çekelim.
- Havuç piştikten sonra ocağı kapamadan bisküviyi de ekleyip soğuyana kadar bekleyin.
- Sonra istediğiniz boyutta yuvarlayıp hindistan cevizine bulayalım. Afiyet olsun 🤌
Havuç Topu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








