Havuç Topları

Havuç Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 orta uzunluk havuç
  • 3 yk şeker
  • 1 su bardağı kırık ceviz
  • Petibor bisküvi 1 paket
  • Hindistan cevizi

Havuç Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havucu, cevizi, petibor robottan farklı ayrı gecir. Un ufak olsunlar.
  2. Ceviz isteğe bağlı bir tık büyük olabilir.
  3. Şeker ve havucu suyu çekene kadar pişir.
  4. Suyu çekince soğumasını bekleyelim.
  5. Soğuyunca cevizi ekle karıştır.
  6. Petibörü kaşık kaşık ekle ve karıştır. Hepsini birden karıştırma. Zira kıvama nazaran ekleyelim.
  7. Top yapılacak kıvama gelince.
  8. Avucunu ıslat, bir tatlı kaşığı ölçüde al.
  9. Yuvarlak toplar tap.
  10. Elindekini çabucak kurumadan hindistan cevizine bula.
  11. Alternatif olarak hindistan cevizi yerine çikolata eritip yarım küresini çikolataya batırıp çikolatalı servis yapabiliriz.
  12. Servis tabağına diz. Afiyet olsun. 💕😇

Havuç Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Keçiboynuzu Unlu Cup Cake
5 Dakikada Lavaş Pizza
Tuzlu Kek (Börek Lezzetinde )
Tavuklu Yoğurt Çorbası (2 Kişilik Tam Porsiyon)
Girit Usulü Zeytinyağlı Bezelye
Tahinli Cevizli Kuru Baklava
Hdabla | © 2025 |