Havuç Topları

Havuç Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg rendelenmiş havuç
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 4 yemek kaşığı toz şeker
  • Yarım paket petibör bisküvi
  • 1 çay bardağı ceviz içi
  • 1 çay kaşığı tarçın

Havuç Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak rendelenmiş havucu uygun bir tavaya alalım.
  2. Tereyağı ve toz şekeri ilave edelim.
  3. Yaklaşık 10-15 dakika,havuçlar suyunu çekene kadar,ara-ara karıştırarak pişirelim.
  4. Pişmeye devam eden havuçların üzerine robottan geçirdiğimiz bisküviyi ek edelim.
  5. Dilerseniz bisküvileri elinizle de ufalayabilirsiniz.
  6. Robottan geçirdiğimiz cevizleri ve tarçını da ek edip tüm materyalleri 2 dakika daha karıştırarak ocaktan alalım.
  7. Toplarımızın üzerini bulamak için hindistan cevizini genişçe bir tabağa alalım.
  8. Soğuyan havuçlu karışımımızdan bir modül alarak ceviz büyüklüğünde toplar yapalım.
  9. Toplarımızı hindistan cevizine bulayarak servis tabağımıza sıralayalım.
  10. Havuçlu toplarımız soğuduktan sonra servise hazır.

Havuç Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Taze Kayısılı Sütlü Muhallebili Kup
Pratik Porsiyonluk Rulo Pasta
Kuru Meyveli Ve Damla Çikolatalı Kurabiye (Buzluk İçin Uygun)
Bademli Cacık
Çikolatalı Kek Tarifi
Zeytinli Simit Poğaça
Hdabla | © 2025 |