Havuç Tarator

Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 tane havuç büyüklerden
  • 3-4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • Tuz
  • 1-2 yemek kaşığı mayonez

Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçlarımızı soyup rendeleyelim.
  2. Havuçları kavurmak için de uygun bir tavaya sıvı yağı alalım ve havuçların rengi dönene kadar soteleyelim.
  3. Yoğurtlu sosu için uygun bir karıştırma kabına yoğurt ve mayonezi alalım.
  4. Üzerine isteğe bağlı ezilmiş sarımsak ve tuzu ekleyerek çırpalım.

Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Makarna Salatası
Tırtıl Kurabiye
Cinnamon Rolls (Tarçınlı Çörek)
Puf Puf Pankek
Hamisili Pilav
Fırında Karnabahar
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet