Havuç Tarator

Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 tane havuç büyüklerden
  • 3-4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • Tuz
  • 1-2 yemek kaşığı mayonez

Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçlarımızı soyup rendeleyelim.
  2. Havuçları kavurmak için de uygun bir tavaya sıvı yağı alalım ve havuçların rengi dönene kadar soteleyelim.
  3. Yoğurtlu sosu için uygun bir karıştırma kabına yoğurt ve mayonezi alalım.
  4. Üzerine isteğe bağlı ezilmiş sarımsak ve tuzu ekleyerek çırpalım.

Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Köftesi
Fit Kayısılı Çikolata
Patatesli Velibah Tarifi
Kırmızı Erik Meyve Suyu/Meşrubat
Tavuklu Yalancı İşkembe Çorbası
Patlıcanlı Pirinç Pilavı
Hdabla | © 2024 |