Havuç Salatası

Havuç Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 8-10 tane havuç
  • 3-4 tane kapya biber turşusu
  • 1 küçük kase mısır
  • 1 küçük kase kornişon turşu
  • 1-2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 orta uzunluk kase yoğurt

Havuçları sotelemek için;

  • Birkaç kaşık sıvı yağ
  • Tuz

Üzeri için;

  • Çekilmiş ceviz
  • Dereotu

Havuç Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçların kabuklarını soyup, rendeleyin.
  2. Sonra geniş bir tavaya sıvı yağ ve rendelenmiş havuçları ekleyip soteleyin.
  3. Havuç sotelendikten sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın.
  4. Sonra bir kaba bütün materyalleri ekleyip karıştırın.
  5. Servis edeceğiniz tabağa alıp üzerini süsleyin. Afiyet olsun 🌼

Havuç Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Glutensiz Peynirli Krep Dürüm
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kalpli Kurabiye (14 Şubat Sevgililer Günü Kurabiyesi)
Ev Yapımı Kakaolu Puding
Tavuklu Mantarlı Fettucini Alfredo
Lokum Kıvamında Et Kavurma
Sade Kek
Akşam Yemeği Menüsü
Hdabla | © 2025 |