Havuç Salatası

Havuç Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 8-10 tane havuç
- 3-4 tane kapya biber turşusu
- 1 küçük kase mısır
- 1 küçük kase kornişon turşu
- 1-2 yemek kaşığı mayonez
- 1 orta uzunluk kase yoğurt
Havuçları sotelemek için;
- Birkaç kaşık sıvı yağ
- Tuz
Üzeri için;
- Çekilmiş ceviz
- Dereotu
Havuç Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Havuçların kabuklarını soyup, rendeleyin.
- Sonra geniş bir tavaya sıvı yağ ve rendelenmiş havuçları ekleyip soteleyin.
- Havuç sotelendikten sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın.
- Sonra bir kaba bütün materyalleri ekleyip karıştırın.
- Servis edeceğiniz tabağa alıp üzerini süsleyin. Afiyet olsun 🌼
Havuç Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


