Hatay Kâğıt Kebabı (Çok Pratik Ve Lezzetli)

Hatay Kâğıt Kebabı (Çok Pratik Ve Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram orta yağlı kıyma
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 2 adet kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 silme çay kaşığı karabiber

Üzeri için;

  • Domates
  • Biber

Hatay Kâğıt Kebabı (Çok Pratik Ve Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kıymayı yoğurma kabına alalım. Yıkanmış, doğranmış zerzevatları robottan çekip, kıymaya ek edelim.
  2. Tuzunu ve karabiberi ekleyip yoğuralım yağlı kâğıdı 4 eşit modüle kare olacak biçimde bölelim.
  3. Kıymadan portakal büyüklüğünde alıp, kâğıdın üzerine alalım. Çok ince olmayacak halde bıçakla düzleyelim.
  4. Üzerine domates ve biber ekleyip, 180 derecede çok kurutmadan pişirelim. Çabuk pişiyor dikkat edelim afiyet olsun 🤤.

Hatay Kâğıt Kebabı (Çok Pratik Ve Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ton Balıklı Salata
Ispanaklı Erişte Lezzeti
Ton Balıklı Mısırlı Makarna
Mor Havuçlu Yoğurtlu Kereviz Salatası
Lorlu Kek (Videolu)
Hamsiköy Sütlacı
Hdabla | © 2025 |