Hatay Kâğıt Kebabı (Çok Pratik Ve Lezzetli)

Hatay Kâğıt Kebabı (Çok Pratik Ve Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram orta yağlı kıyma
- 1 adet kuru soğan
- 3 diş sarımsak
- 2 adet kapya biber
- 2 adet yeşil biber
- 1 tutam maydanoz
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 silme çay kaşığı karabiber
Üzeri için;
- Domates
- Biber
Hatay Kâğıt Kebabı (Çok Pratik Ve Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kıymayı yoğurma kabına alalım. Yıkanmış, doğranmış zerzevatları robottan çekip, kıymaya ek edelim.
- Tuzunu ve karabiberi ekleyip yoğuralım yağlı kâğıdı 4 eşit modüle kare olacak biçimde bölelim.
- Kıymadan portakal büyüklüğünde alıp, kâğıdın üzerine alalım. Çok ince olmayacak halde bıçakla düzleyelim.
- Üzerine domates ve biber ekleyip, 180 derecede çok kurutmadan pişirelim. Çabuk pişiyor dikkat edelim afiyet olsun 🤤.
Hatay Kâğıt Kebabı (Çok Pratik Ve Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










