Hasta Çorbası

Hasta Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük tavuk göğsü yada 1 adet but
  • 1 su bardağı kırmızı mercimek
  • 1 adet kuru soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 1 küçük kapya biber
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı tepeleme tereyağ
  • 7 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kırmızıbiber
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Hasta Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç, soğan, patates, biberi irice doğrayın.
  2. Baharatlar hariç tüm malzemeyi tencereye alın.
  3. Üzerine suyu ve tuzunu atın orta ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
  4. Tavuğu içinden alıp didikleyin.
  5. Çorbayı blenderdan geçirip didiklediğiniz tavuğu ,kimyon ,nane ve biberleri ekleyip karıştırın.
  6. Çorbamız hazır ,yerken limon sıkın şifa olsun.

Hasta Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Parmak Isırtan Mantar Kavurma
Züber Topçukları
Fasülye Piyazı
Limonlu Çatlak Kurabiye
Susamlı Cevizli Yumuşak Kek
Pancar Salatası (Yoğurtlu)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet