Haşlamadan Brokoli Salatası (Çiğden)

Haşlamadan Brokoli Salatası (Çiğden) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg brokoli
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım demet dereotu
  • 3 kol yeşil soğan
  • Yarım bardak mısır
  • Yarım su bardağı nar
  • 5- 6 adet kornişon salatalık turşusu
  • 1 adet limon
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Nar ekşisi

Haşlamadan Brokoli Salatası (Çiğden) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Brokoliyi çok küçük modüllere ayırın ,hatta saplarını küçük küçük doğrayın .
  2. Karbonatlı suya yatırıp uygunca bekletin .
  3. Turşuları ve yeşillikleride doğrayın ,tüm malzemeyi karıştırma kabına koyun .
  4. Üzerine limon, tuz ,zeytinyağı, nar ekşisi dökün ve servis edin.
  5. İnanın artık haşlamayacaksınız brokoli salatası yaparken. Afiyet olsun.

Haşlamadan Brokoli Salatası (Çiğden) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabaklı Ve Patatesli Fırın Mücver Tarifi
Havuçlu Kremalı Kek
Tom Ve Jerrynin Tavuğu
Puf Puf Kabaran Vişneli Kek
Köfteli Şehriye Çorbası
Pofuduk Poğaça
Hdabla | © 2025 |