Haşlamadan Brokoli Salatası (Çiğden)

Haşlamadan Brokoli Salatası (Çiğden) Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kg brokoli
- Yarım demet maydanoz
- Yarım demet dereotu
- 3 kol yeşil soğan
- Yarım bardak mısır
- Yarım su bardağı nar
- 5- 6 adet kornişon salatalık turşusu
- 1 adet limon
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Tuz
- Nar ekşisi
Haşlamadan Brokoli Salatası (Çiğden) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Brokoliyi çok küçük modüllere ayırın ,hatta saplarını küçük küçük doğrayın .
- Karbonatlı suya yatırıp uygunca bekletin .
- Turşuları ve yeşillikleride doğrayın ,tüm malzemeyi karıştırma kabına koyun .
- Üzerine limon, tuz ,zeytinyağı, nar ekşisi dökün ve servis edin.
- İnanın artık haşlamayacaksınız brokoli salatası yaparken. Afiyet olsun.
Haşlamadan Brokoli Salatası (Çiğden) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




