Haşhaşlı Çıtır Börek

Haşhaşlı Çıtır Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yufka
  • 1 paket haşhaş ezmesi
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Haşhaşlı Çıtır Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Haşhaş ezmesi ile sıvı yağı karıştıralım.
  2. Yufkayı serelim, karışımın yarısını üzerine sürelim.
  3. Diğer yufkayı üzerine serip yine tıpkı süreci yapalım.
  4. Yufkayı 24 kesime bölelim.
  5. Kalem böreği yapar üzere saralım.
  6. Üzerine yumurta sürüp, susan serpelim ve 180° fırınlayalım.Afiyet;).

Haşhaşlı Çıtır Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Birecik Usulü Saca Basma
Tavuklu Pilav
Tam Kıvamında 6 Kişilik Fırın Sütlaç
Bıçak Tatlısı
Damla Çikolatalı Kurabiye
Şam Tatlısı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet