Haşhaşlı Çıtır Börek

Haşhaşlı Çıtır Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yufka
  • 1 paket haşhaş ezmesi
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Haşhaşlı Çıtır Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Haşhaş ezmesi ile sıvı yağı karıştıralım.
  2. Yufkayı serelim, karışımın yarısını üzerine sürelim.
  3. Diğer yufkayı üzerine serip yine tıpkı süreci yapalım.
  4. Yufkayı 24 kesime bölelim.
  5. Kalem böreği yapar üzere saralım.
  6. Üzerine yumurta sürüp, susan serpelim ve 180° fırınlayalım.Afiyet;).

Haşhaşlı Çıtır Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Islak Kek
Dağ Eriği Ekşili Köfte (Kızılcaham Yöresi)
Karnıyarık
Papatya Börek (Videolu)
Orman Meyveli Köstebek Pasta
Haşhaşlı Kurabiye Tarifi
Hdabla | © 2025 |