Hamur Kızartması

Hamur Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Tuz
  • 1 pk kabartma tozu
  • Un

Kızartması için;

  • Sıvıyağ

Hamur Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel bütün gereçlerimizi ekleyelim ,ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğuralım ve ince bir hamur olana kadar açalım.
  2. Çay bardağı yardımıyla yuvarlak biçim alması için bastıralım ve formlarını verelim.
  3. Bir tencereye de yağımızı alalım ve kızana kadar bekleyelim .
  4. Daha sonra hamurlarımızı kızmış yağa atalım ve kızarana kadar pişirelim.
  5. Çok kısa müddet de kızarıyorlar haberiniz olsun arkadaşlar ,hamurumuz bitene kadar tıpkı süreci uygulayalım, şimdiden herkese afiyet olsun arkadaşlar 😉.

Hamur Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mevsim Salatası
Venedik Poğaça
Ispanaklı Kremalı Somon
Biber Dolması
Glutensiz Pırasalı Havuçlu Kek
Tavuk Çorbası
Hdabla | © 2025 |