Hamur Kızartması

Hamur Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı yoğurt
- Tuz
- 1 pk kabartma tozu
- Un
Kızartması için;
- Sıvıyağ
Hamur Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel bütün gereçlerimizi ekleyelim ,ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğuralım ve ince bir hamur olana kadar açalım.
- Çay bardağı yardımıyla yuvarlak biçim alması için bastıralım ve formlarını verelim.
- Bir tencereye de yağımızı alalım ve kızana kadar bekleyelim .
- Daha sonra hamurlarımızı kızmış yağa atalım ve kızarana kadar pişirelim.
- Çok kısa müddet de kızarıyorlar haberiniz olsun arkadaşlar ,hamurumuz bitene kadar tıpkı süreci uygulayalım, şimdiden herkese afiyet olsun arkadaşlar 😉.
Hamur Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

