Hamur Kızartması

Hamur Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Tuz
  • 1 pk kabartma tozu
  • Un

Kızartması için;

  • Sıvıyağ

Hamur Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel bütün gereçlerimizi ekleyelim ,ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğuralım ve ince bir hamur olana kadar açalım.
  2. Çay bardağı yardımıyla yuvarlak biçim alması için bastıralım ve formlarını verelim.
  3. Bir tencereye de yağımızı alalım ve kızana kadar bekleyelim .
  4. Daha sonra hamurlarımızı kızmış yağa atalım ve kızarana kadar pişirelim.
  5. Çok kısa müddet de kızarıyorlar haberiniz olsun arkadaşlar ,hamurumuz bitene kadar tıpkı süreci uygulayalım, şimdiden herkese afiyet olsun arkadaşlar 😉.

Hamur Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Mantarlı Pizza
Özbek Pilavı Bademli
Köri Soslu Tavuk
Fırında Bütün Tavuk
Anne Sütü Arttırıcı Lavaş Sandviç ( Çok Lezzetli)
Cennet Hurmalı Tart
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet