Hamsi Tava

Hamsi Tava Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo hamsi
- 1 su bardağı mısır unu
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
Hamsi Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
- 1 kilo hamsiyi temizliyoruz temizledikten sonra su ile yıkıyoruz duru su gelene kadar yıkıyoruz süzüyoruz sonra 1 tatlı kaşığı tuzu döküp karıştırıyoruz.
- Sonra hamsileri mısır ununa bulayıp 1 yemek kaşığı yağ ile hamsi tavasını yağlıyoruz.
- Yağladıktan sonra hamsiler tıpkı istikamete gerçek diziyoruz kapağı kapatıp kızarmasını denetim ederek zıt çeviriyoruz ve servise hazır.
Afiyet olsun.
Hamsi Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
