Hamsi Tava

Hamsi Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo hamsi
  • 1 su bardağı mısır unu
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Hamsi Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 kilo hamsiyi temizliyoruz temizledikten sonra su ile yıkıyoruz duru su gelene kadar yıkıyoruz süzüyoruz sonra 1 tatlı kaşığı tuzu döküp karıştırıyoruz.
  2. Sonra hamsileri mısır ununa bulayıp 1 yemek kaşığı yağ ile hamsi tavasını yağlıyoruz.
  3. Yağladıktan sonra hamsiler tıpkı istikamete gerçek diziyoruz kapağı kapatıp kızarmasını denetim ederek zıt çeviriyoruz ve servise hazır.

Afiyet olsun.

Hamsi Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İrmik Helvası
Tarhana Çorbası
Dereotlu Kıyır Poğaça
Elmalı Kek
Tavada Cevizli Şerbetli Kek
Kakaolu – Sade Şekilli Kurabiyeler
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet