Hamsi Sarma

Hamsi Sarma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo hamsi
  • Mısır unu
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Hamsi Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamsilerimizi güzelce temizleyip bol su ile yıkayıp uygunca süzelim.
  2. Borcam yahut tepsimize yağ dökelim ya da yağlı kağıt serelim.
  3. Bir kaba mısır unu ve tuz eleyip karıştıralım hamsilerimizi tek tek ziyan görmeden mısır ununa batırıp saralım ,tepsimize dizelim .
  4. Bu süreci hamsilerimiz bitene kadar devam edelim, en son üzerine yağ gezdirelim.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kızarana kadar pişirelim.

Afiyet olsun.

Hamsi Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltı Menüsü
Pastane Şekerparesi
Mercimek Köftesi
Nefis Tadı İle Perde Pilavı
Patates Yuvasında Yumurta
Nohutlu Meze
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet