Hamsi Sarma

Hamsi Sarma Tanımı İçin Malzemeler
- 1,5 kg hamsi
- 4-5 yemek kaşığı mısır unu
- 1çay kaşığı tuz
- Yarım fincan sıvı yağ
- 1 adet soğan
- 1 adet limon
Hamsi Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Hamsileri kılçığıyla birlikte temizleyelim güzelce yıkayıp süzüldüldükten sonra mısır unu ve tuzu ekleyip nazikçe karıştıralım.
- Hamsileri açıp sarma sarar üzere yuvarlayalım.
- Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
- Soğan ve limonu da dilimleyip koyalım .
- Üzerine sıvı yağı gezdirip fırında pişirelim ,deneyeceklere afiyet olsun.
Hamsi Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

