Hamsi Balık

Hamsi Balık Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 kilo hamsi
  • 1 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Hamsi Balık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamsilerin başlarını koparıp içini alalım.
  2. İyice tek tek yıkayalım, süzülmesini bekleyelim.
  3. Biraz unu alıp içine 1 tatlı kaşığı tuz ekleyelim.
  4. Balıkları unla kaplayalım.
  5. 180 derece fırında üzerlerine kızarana kadar pişir.

Hamsi Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Papatya Börek (Videolu)
Havuç Taratoru Bir De Böyle Deneyin
Cevizli Kek
Glutensiz Sufle
Lebeniye Çorbası
Tavuklu Kabak Sandal
Hdabla | © 2024 |