Hamsi Balık

Hamsi Balık Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 kilo hamsi
  • 1 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Hamsi Balık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamsilerin başlarını koparıp içini alalım.
  2. İyice tek tek yıkayalım, süzülmesini bekleyelim.
  3. Biraz unu alıp içine 1 tatlı kaşığı tuz ekleyelim.
  4. Balıkları unla kaplayalım.
  5. 180 derece fırında üzerlerine kızarana kadar pişir.

Hamsi Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Susamlı Kurabiye
Coco Star Pasta
Havuçlu Pırasa Yemeği
Müceddere Pilavı
Mangal Tadını Aratmayan Fırında Çöp Şiş Tavuk
Lokum Gibi Et Sote
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet