Hamburger

Hamburger Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet hamburger ekmeği
  • 6 adet hazır köfte
  • 1 büyük soğan
  • Her hamburgere 2 adet olacak kadar cheddar peyniri
  • İsteğe bağlı marul
  • İsteğe bağlı turşu

Hamburger Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce soğanları yağda karamelize edelim. Akabinde öteki materyalleri hazırlayalım.
  2. En son köfteyi pişirip hamburger ekmeğini ısıtıp gereçleri içine ekleyelim.
  3. En alta marul, akabinde cheddar ve köfte, üstüne tekrar cheddar, üstüne turşu koyup hamburger ekmeğini kapatabiliriz. İsteğe bağlı ketçap mayonez eklenebilir.

Hamburger Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahve Yanına Küp Çikolata (Buz Kalıbında)
Karnabahar Mücveri ( Köftesi)
Orman Kebabı
Patatesli Börek
Girit Kabağı Dolması
Avakado Kreması
Hdabla | © 2025 |