Güveçte Sebzeli Et Yemeği

Güveçte Sebzeli Et Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • ️400 gram süt dana eti
  • ️4 adet patates (küp küp doğranmış)
  • ️2 adet kırmızı kapya biber ve 4 adet yeşil sivri biber (doğranmış)
  • ️1 adet patlıcan (küp doğranmış)
  • ️2 adet soğan (doğranmış)
  • ️3 diş sarımsak (doğranmış)
  • ️Biraz maydanoz (doğranmış)
  • ️1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • ️1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • 2 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • ️6 küçük modül tereyağı
  • ️1 lt su (1 yemek kaşığı domates salçası ile karıştırılır)

Güveçte Sebzeli Et Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Eti güveçte kızartın.
  2. Soğanı, sarımsağı ve biberileri ekleyip hepsini birlikte kızartın.
  3. Küp doğranmış patatesleri ve patlıcanları da içine ekleyin.
  4. Domates ve biber salçasını ek edip birlikte karıştırın.
  5. Domates salçalı suyu ve baharatları içine dökün.
  6. Şimdi içine maydanoz ve tereyağı kesimlerini yayın.
  7. Önceden ısıtılmış 200° fırında yaklaşık 1 saat kadar pişmeye bırakın.

Güveçte Sebzeli Et Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kilis Tava Veya Tepsi Kebabı
Tahinli Kurabiye
Mayasız Çiğ Börek
Supangle (Orijinal Tarif)
Enfes Latte Pasta
Ağızda Dağılan (Kıyır Kıyır) Susamlı Toplar
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet