Güveçte Kuru Fasulye

Güveçte Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase kuru fasulye
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım kg kuşbaşı et
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Güveçte Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir adet kuru soğan küp küp doğranır ve yağda sotelenir .
  2. Un eklenip kavurmaya devam edilir ve salça ile renklendirme yapılır.
  3. Güveç kabına kuşbaşı etler eklenir et suyunu bırakıp çekinceye kadar sotelenmeye devam edilir.
  4. Çok az mühürleme süreci üzere düşünün .
  5. 1-2 karıştırıldıktan sonra bir gece evvelden bekletilmiş kuru fasulye ek edilir .
  6. Göz kararı suyuda ekledikten sonra ister ocakta isterse fırında kısık ateşte yavaş yavaş 40 -50 dk saat pişirilir afiyet olsun.

Güveçte Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçli Köfte
Az Malzemeli Çiğ Köfte
Tam Ölçülü Köy Ekmeği
Bıçak Tatlısı
Güveçte Patates Püreli Et Sote
Elmalı Tart
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet