Güveçte Kıymalı Tepsi Yemeği

Güveçte Kıymalı Tepsi Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg kıyma
  • 2 adet domates
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Yedi türlü baharat
  • 3-4 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 3-4 yemek kaşığı tereyağı

Güveçte Kıymalı Tepsi Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçler güzelce yıkanır doğranır ve baharatlar yardımıyla harmanlanıp yoğrulur.
  2. Toprak tepsi güveçe koyulur.
  3. Sıvı yağ, salça ve bir su bardağı su ile salçanın kıvamı açılır ve üzerine dökülür.
  4. Fırında 180 ° yavaş yavaş suyunu bırakıp tekrar çekene kadar pişirilir.

Basit bir o kadar kurtarıcı konuk menüsü.

Afiyet olsun.

Güveçte Kıymalı Tepsi Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çizikli Kurabiye Tarifi
Düdüklüde Etli Kuru Fasülye
Lavaş Pizza
Tavuklu Çökertme Kebabı
Kafedekilerden Farksız Evde Latte Yapımı
Kekli Kadayıf Tatlısı
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet