Gülen Pankekler

Gülen Pankekler Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1.5 su bardağı süt
  • Kıvamı aldığı kadar un

Gülen Pankekler Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı tuz katarak mikserde çırpıyoruz.
  2. Süt ekliyoruz.
  3. Unu yavaş yavaş ekleyip mikser ile ortada çırpıyoruz.
  4. Kıvam aldığında un kâfi olacak ölçek ile koyduğum için ortalama kaşık ölçeği ile 8 kaşık net aldı kıvam kişinin isteğine bağlı.
  5. Pankek tavasını hafif yağlayıp kepçe yardımı ile eşit döküyoruz.
  6. Arkalı önlü pişiriyoruz.

Afiyet olsun.

Gülen Pankekler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Kayısılı Kurabiye
Trakya Usulü Piliç Kapama
El Açması Ispanaklı Börek
Fındıklı Kurabiye
Profiterol
Karaköy Poğaça (Pastane Poğaçası)
Hdabla | © 2025 |