Grip Savar Portakallı Muhallebi

Grip Savar Portakallı Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler
- 3 su bardağı portakal suyu
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 1 portakal kabuğu rendesi
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı rondodan geçirilmiş bisküvi
- Üzerine kırmızı meyve ve nane
Grip Savar Portakallı Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sıktığımız portakal suyunu tencereye alalım.
- Üzerine şeker, nişasta ve portakal kabuğu rendesini ekleyelim.
- Ardından ocağa alıp kaynatalım kaynayan muhallebiyi ocaktan alalım.
- Rondodan geçirdiğim bisküvileri alıp kaseye biraz portakallı muhallebi üzerine bisküvi tekrar portakallı muhallebi bitene kadar tıpkı formda devam edelim.
- Üzerine kırmızı meyve ve nane yaprakları ile süsleyelim.
Grip Savar Portakallı Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




