Granolamsı Yulaf Tarifi

Granolamsı Yulaf Tanımı İçin Malzemeler

  • 2-3 yemek kaşığı dolusu yulaf
  • 10 adet antep fıstığı (başka kuruyemişlerde olur)
  • Yarim çay kaşığı tarçın
  • 1-1.5 tatlı kaşığı bal
  • 1 çay kaşığı tereyağ

Granolamsı Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak tereyağımızı tavamıza alıyoruz ve eritiyoruz.
  2. Sonra antep fıstıklarımızı küçültüyoruz yani kırıyoruz.
  3. Sonra sırayla yulaf,antep fıstığı,tarçını tavaya koyuyoruz ve karıştırıyoruz.
  4. Daha sonra balımızı koyup tekrar karıştırıyoruz.
  5. En son olarak da biraz esmerleşmesini bekleyip tavadan alıyoruz.
  6. Bu kadar afiyet olsun. İster yoğurt üstü ister sütle çok uygun sarfiyat. 💗💗

Granolamsı Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhteşem Browni
Bol Soslu Islak Kek
Pastacı Kreması
Pazı Sarması
Mürdüm Erikli Tart
Bebeklere Balık
Hdabla | © 2025 |