Granolamsı Yulaf Tarifi
Granolamsı Yulaf Tanımı İçin Malzemeler
- 2-3 yemek kaşığı dolusu yulaf
- 10 adet antep fıstığı (başka kuruyemişlerde olur)
- Yarim çay kaşığı tarçın
- 1-1.5 tatlı kaşığı bal
- 1 çay kaşığı tereyağ
Granolamsı Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak tereyağımızı tavamıza alıyoruz ve eritiyoruz.
- Sonra antep fıstıklarımızı küçültüyoruz yani kırıyoruz.
- Sonra sırayla yulaf,antep fıstığı,tarçını tavaya koyuyoruz ve karıştırıyoruz.
- Daha sonra balımızı koyup tekrar karıştırıyoruz.
- En son olarak da biraz esmerleşmesini bekleyip tavadan alıyoruz.
- Bu kadar afiyet olsun. İster yoğurt üstü ister sütle çok uygun sarfiyat. 💗💗
Granolamsı Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






