Gözleme Tarifi

Gözleme Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için;

  • 1 çay bardağı süt
  • 1.5 çay bardağı ılık su
  • Tuz
  • 3 bardak kadar un

İç harcı için;

  • Yarım kg ıspanak
  • Yumurta
  • 1 kase peynir
  • Tuz
  • Karabiber

Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak iç harcı hazırlayın. Ispanakları yıkayıp ince ince doğrayın içerisine yumurta, peynir ve baharatları ekleyip karıştırın.
  2. Çok sert olmayan bir hamur yoğurup, ceviz büyüklüğünde bezeler yapıp üzerine un serpin, üstünü kapayıp 10dk dinlendirin.
  3. Tabak büyüklüğünde yuvarlaklar açıp, yarısına iç harçtan koyun ve öbür yarısını üzerine kapatın, üç kısımlarını parmak uçlarınızla bastırın.
  4. Isınmış tavada iki taraflı pişirin. Afiyet olsunnn🌼

Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Üç Renkli Patates Salatası (Videolu)
Tüm Kurabiyeleri Unutturacak Kakaolu Balayı Kurabiyesi
Tavuklu Krep Bohçası
Sebzeli Bulgur Pilavı
Karnabahar Mantısı
Yeşil Mercimekli Ve Arpa Şehriye Çorba
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet