Gökkuşağı Salata

Gökkuşağı Salata Tanımı İçin Malzemeler
- 5-6 yaprak kıvırcık marul
- 1 adet havuç
- 1 adet turp
- Çeyrek kırmızı lahana
- Yarım limon suyu
- 3 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı nar ekşisi
- Çeyrek dilim nar
Gökkuşağı Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
- Turp ve havuç kabukları soyulur,rendelenir.
- Marul ve kırmızı lahana doğranır.
- Hazırlanan sebzeler tuzlanır ve servis tabağına sırasıyla dizilir.
- Kenarlarına nar serpilir.
- Sos için yağ,nar ekşisi ve limon suyu karıştırılır. Salatanın üzerine dökülür.
- Salatamız servise hazır. Afiyet olsun!.
Gökkuşağı Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


