Glutensiz Simit

Glutensiz Simit Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 adet yumurta
  • 3-4 yemek kaşığı tahin
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
  • 1 adet kabartma tozu

Üzerine;

  • 1 yemek kaşığı pekmez
  • Az su (pekmezi açmak için)
  • Susam

Glutensiz Simit Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri blender da yeterlice karıştırın.
  2. Daha sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine hal vererek koyun.
  3. Üzerine pekmezli su yapıp fırça ile sürün daha sonra da üzerine susam dökün.
  4. 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin.

Afiyet olsun.

Glutensiz Simit Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ağızda Dağılan Pastane Kurabiyesi
Pudingli Kek
Lava Tavada Tavuk Haşlama
Avakado Ezmesi
Şeftalili Crumble Kek
Poğaça Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2024 |