Glutensiz Simit

Glutensiz Simit Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 adet yumurta
  • 3-4 yemek kaşığı tahin
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
  • 1 adet kabartma tozu

Üzerine;

  • 1 yemek kaşığı pekmez
  • Az su (pekmezi açmak için)
  • Susam

Glutensiz Simit Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri blender da yeterlice karıştırın.
  2. Daha sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine hal vererek koyun.
  3. Üzerine pekmezli su yapıp fırça ile sürün daha sonra da üzerine susam dökün.
  4. 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin.

Afiyet olsun.

Glutensiz Simit Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaçamak (Muhacir Usulü)
Limonlu Kek
Gönüllerin Tatlısı Sütlaç
Tost Ekmeğinden Kahvaltılık Pizza (Videolu)
Lahmacun
Çok Lezzetli Bir Ana Yemek / Patlıcanlı Perde Pilavı
Hdabla | © 2024 |