Glutensiz Reçelli Kurabiye

Glutensiz Reçelli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı pudra şeker
  • 125 gram tereyağ
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şeker
  • 1 su bardağı glütensiz nişasta
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1,5 – 2 su bardağı glütensiz un

Üzerine;

  • İstediğiniz reçel

Glutensiz Reçelli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri bir kaba alın, bilhassa kabartma tozunun 1 çay kaşığından fazla olmamasına dikkat edin zira fazla kabarırsa kurabiyenin hali bozulabilir.
  2. Küçük modüller halinde elinizde yuvarlayarak tepsiye dizin ve ortalarına çukur açın.
  3. 170 derece de ısıtılmış fırını alt-üst ayarlayarak beyaz kalacak halde 20 dk pişirin.
  4. Pişen kurabiyeleri fırından çıkartarak açtığınız çukurlara istediğiniz reçelden koyun ve 5 dk daha fırınlayın, fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.Afiyet olsun.

Glutensiz Reçelli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ezogelin Çorbası
Kıymalı Taco Burger
Tavuklu Fettuccine Alfredo (Videolu)
Brokoli Köftesi (Diyete Uygun)
Pancarlı Soğan Salatası
Tarçınlı Zencefilli Kurabiye
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet