Glutensiz Reçelli Kurabiye

Glutensiz Reçelli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı pudra şeker
  • 125 gram tereyağ
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şeker
  • 1 su bardağı glütensiz nişasta
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1,5 – 2 su bardağı glütensiz un

Üzerine;

  • İstediğiniz reçel

Glutensiz Reçelli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri bir kaba alın, bilhassa kabartma tozunun 1 çay kaşığından fazla olmamasına dikkat edin zira fazla kabarırsa kurabiyenin hali bozulabilir.
  2. Küçük modüller halinde elinizde yuvarlayarak tepsiye dizin ve ortalarına çukur açın.
  3. 170 derece de ısıtılmış fırını alt-üst ayarlayarak beyaz kalacak halde 20 dk pişirin.
  4. Pişen kurabiyeleri fırından çıkartarak açtığınız çukurlara istediğiniz reçelden koyun ve 5 dk daha fırınlayın, fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.Afiyet olsun.

Glutensiz Reçelli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Köftesi
Sadece Üç Malzemeyle Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi (Videolu)
Süt Helvası
Ramazan Şerbeti
Ispanaklı Pasta
Yoğurtlu Çorba
Hdabla | © 2024 |