Glutensiz Reçelli Kurabiye

Glutensiz Reçelli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı pudra şeker
- 125 gram tereyağ
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı pudra şeker
- 1 su bardağı glütensiz nişasta
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 1,5 – 2 su bardağı glütensiz un
Üzerine;
- İstediğiniz reçel
Glutensiz Reçelli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm gereçleri bir kaba alın, bilhassa kabartma tozunun 1 çay kaşığından fazla olmamasına dikkat edin zira fazla kabarırsa kurabiyenin hali bozulabilir.
- Küçük modüller halinde elinizde yuvarlayarak tepsiye dizin ve ortalarına çukur açın.
- 170 derece de ısıtılmış fırını alt-üst ayarlayarak beyaz kalacak halde 20 dk pişirin.
- Pişen kurabiyeleri fırından çıkartarak açtığınız çukurlara istediğiniz reçelden koyun ve 5 dk daha fırınlayın, fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.Afiyet olsun.
Glutensiz Reçelli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
