Glutensiz Pırasa Böreği

Glutensiz Pırasa Böreği Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 1 sap pırasa küçük boysa 2 adet
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı tahin
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı lor peyniri
  • Tuz
  • Karabiber, kimyon, pul biber, tatlı toz biber
  • 1 paket kabartma tozu

Glutensiz Pırasa Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pırasaları ince ince doğruyoruz.
  2. Sonra 3 yumurtayı kırıyoruz. Üzerine 2 yemek kaşığı yoğurt ve 2 yemek kaşığı lor peynirini ekliyoruz.
  3. Tahini ekliyoruz. En son tuz ve baharatlar ve kabartma tozunu ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
  4. 175 derece fırında 40 dk pişiriyoruz. Deneyenlere şimdiden afiyetler olsun.

Glutensiz Pırasa Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Kek
Kahvaltılık Pişi
Sultan Lokumu
Kıymalı Kabak Çırtma
Lezzetli mi Lezzetli Biber Sosu Yanında Plantain Muzu
Patates Çanağında Tavuk Mantar Sote
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet