Glutensiz Pırasa Böreği

Glutensiz Pırasa Böreği Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 1 sap pırasa küçük boysa 2 adet
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı tahin
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı lor peyniri
  • Tuz
  • Karabiber, kimyon, pul biber, tatlı toz biber
  • 1 paket kabartma tozu

Glutensiz Pırasa Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pırasaları ince ince doğruyoruz.
  2. Sonra 3 yumurtayı kırıyoruz. Üzerine 2 yemek kaşığı yoğurt ve 2 yemek kaşığı lor peynirini ekliyoruz.
  3. Tahini ekliyoruz. En son tuz ve baharatlar ve kabartma tozunu ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
  4. 175 derece fırında 40 dk pişiriyoruz. Deneyenlere şimdiden afiyetler olsun.

Glutensiz Pırasa Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltı Böregi
Hamur Kaplı Güveç Kapama
Elmalı Turta (Videolu)
Tavuklu Bazlama Tarifi (Videolu)
Patlıcan Lazanya
Jalepone Turşu
Hdabla | © 2025 |