Glutensiz Pankek Tarifi

Glutensiz Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1,75 su bardağı glutensiz un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Az ölçüde sıvı yağ (tava için)

Glutensiz Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtaları ve şekeri köpük köpük olana kadar çırp! Süt, un, kabartma tozu ve vanilyayı ekle. Kek kıvamından biraz koyu olacak formda karıştır.
  2. Tavayı azıcık yağla ve ısıt. 1 büyük kaşık hamur dök, yayılmasını bekle. Üzeri göz göz olunca çevir, öteki tarafını da pişir.
  3. Pişen pankekleri üst üste diz ve süsleme zamanı!. 🍓 Çilek 🍌 muz 🍫 sürülebilir çikolata 🍯 bal 🍒 reçel ile süsleyin.

Glutensiz Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kurabiye Muhallebi Karışımı Nefis Bir Tatlı
Kıbrıs Tatlısını Bir De Böyle Deneyin
Muz Pudingli Tart
Adana Usulü Kuru Dolma
Ton Balıklı Tahinli Meze
Pofuduk Pişi (Yağ Çekmeyen)
Hdabla | © 2025 |