Glutensiz Pankek Tarifi
Glutensiz Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1,75 su bardağı glutensiz un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Az ölçüde sıvı yağ (tava için)
Glutensiz Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurtaları ve şekeri köpük köpük olana kadar çırp! Süt, un, kabartma tozu ve vanilyayı ekle. Kek kıvamından biraz koyu olacak formda karıştır.
- Tavayı azıcık yağla ve ısıt. 1 büyük kaşık hamur dök, yayılmasını bekle. Üzeri göz göz olunca çevir, öteki tarafını da pişir.
- Pişen pankekleri üst üste diz ve süsleme zamanı!. 🍓 Çilek 🍌 muz 🍫 sürülebilir çikolata 🍯 bal 🍒 reçel ile süsleyin.
Glutensiz Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







