Glutensiz Muhallebi

Glutensiz Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağından bir parmak eksik nişasta
  • 1 litre süt
  • 1 çay bardağı şeker

Glutensiz Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muhallebi için şeker ve nişastayı tencerenin içinde bir hoş karıştırıyoruz, toz haline gelene kadar.
  2. 1 litre sütü ek ediyoruz, kaynayana kadar hiç bırakmadan karıştırıyoruz.
  3. Kaynayınca 1 dakika daha kaynamasını bekleyip altını kapatıyoruz, muhallebimiz hazır afiyet olsun.

Glutensiz Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Firik Pilavı (Hatay Usulü)
Şeftalili Turta
Kayseri Yağlaması
Çıtır Çıtır Pizza Tadında Kahvaltılık
Tavada Bayat Simit Böreği ( Lütfen Simitleri Atmayın Yapın Harika Bir Lezzet)
Çıtır Kurabiye
Hdabla | © 2025 |