Glütensiz Lahmacun Yüksek Proteinli

Glütensiz Lahmacun Yüksek Proteinli Tanımı İçin Malzemeler

Hamur için:

  • 400 gram süzme yoğurt
  • 150 gram lor peynir
  • 150 gram rendelenmiş kaşar peyniri
  • 2 adet yumurta

İç harcı için:

  • 300 gram kıyma
  • 1 adet kırmızı biber
  • 2 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış)
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı

Salata için:

  • 3 adet soğan (ince dilimlenmiş)
  • 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış)
  • 1 tatlı kaşığı pul biber

Glütensiz Lahmacun Yüksek Proteinli Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Lor peyniri, süzme yoğurdu, rendelenmiş peynir ve yumurtaları bir kapta karıştırın.
  2. İç harç için: soğan, biber, sarımsak ve maydanozu robotta doğrayın. Bu karışımı kıyma, salça, tuz, kırmızı biber ve zeytinyağı ile karıştırın.
  3. Hamuru tepsiye yayın yahut küçük lahmacun halinde açın ve evvelden işitilmiş fırında 220°’de 25 dakika kadar pişirin.
  4. Pişen hamurumuzun üzerine hazırladığınız kıymalı harcı yayın.
  5. 180 °c’de yaklaşık 20–25 dakika tekrar pişirin.
  6. Salata için; soğan, maydanoz ve pul biberi karıştırıp üzerine servis edin. Teklif: lahmacunları biraz soğutun, hamuru yırtılmaması için.

Glütensiz Lahmacun Yüksek Proteinli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mangolu Pastırma Ruloları
Mantara Tavuklu Dokunuş
Leziz Hindistan Cevizi Topları
Limon Tatlısı
Etli Kuru Fasulye
Sebze Çorbası
Hdabla | © 2025 |