Glutensiz Krep

Glutensiz Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı su
  • 1/3 su bardağı sıvı yağ
  • 1 tutam tuz
  • 3 yemek kaşığı kara buğday unu
  • 2 yemek kaşığı tepeleme glutensiz un
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu

Glutensiz Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta, süt, su bir arada tel çırpıcı ile çırpılır.
  2. Ardından sıvı yağ ve tuzu da eklenir tekrar çırpılır.
  3. Geri kalan tüm materyaller eklenir ve tekrar karışıtırılır.
  4. Pürüzsüz olabilmesi için tel süzgeç yardımıyla süzülür.
  5. Tavaya yağ konulur fazla yağ peçete ile alınır.
  6. Süzdüğümüz krep hamurumuzdan bir kepçe alınarak tavamıza yedirilir ve bu formda bütün krepler pişirilir deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤍.

Glutensiz Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Glutensiz Poğaça
Kolay Kakaolu Pankek Tarifi
Pırasalı Havuçlu Gülen Yüzlü Kaşık Dökmesi (Çok Besleyici Harika Lezzet)
Pudingli Mozaik Pasta
Patates Püreli Köfte
Terbiyeli Havuç Çorbası Tarifi | Püf Noktalarıyla Yoğurt Çorbası (Videolu)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet