Glutensiz Kolay Ekmek
Glutensiz Kolay Ekmek Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı tahin
- 1 paket kabartma tozu
Üzeri için;
- 1 yemek kaşığı susam
- Çeyrek çay kaşığı tuz
Glutensiz Kolay Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle fırınınızı 170 dereceye ayarlayın. Derin bir kapta 4 yumurtayı 10dk mikser ile çırpın. (yumuşak köpüksü kıvam çok önemli)
- Tahini, tuz ve kabartma tozunu ekleyin ve güzelce çırpın.
- Yağlı kağıdı ıslatıp, uygunca sıkın ve 15cm çapında borcamı kaplayın. Üzerine karışımı dökün.
- Üzerini kaşıkla düzeltip, susamı serpin.
- Önceden ısıtılmış 170 derecede fırının orta bölmesinde 30-40dk pişirin.
- Çıkartın ve soğutun. Kesip, servise hazırlayın afiyet olsun.
Glutensiz Kolay Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







