Glutensiz Kolay Ekmek

Glutensiz Kolay Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı tahin
  • 1 paket kabartma tozu

Üzeri için;

  • 1 yemek kaşığı susam
  • Çeyrek çay kaşığı tuz

Glutensiz Kolay Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle fırınınızı 170 dereceye ayarlayın. Derin bir kapta 4 yumurtayı 10dk mikser ile çırpın. (yumuşak köpüksü kıvam çok önemli)
  2. Tahini, tuz ve kabartma tozunu ekleyin ve güzelce çırpın.
  3. Yağlı kağıdı ıslatıp, uygunca sıkın ve 15cm çapında borcamı kaplayın. Üzerine karışımı dökün.
  4. Üzerini kaşıkla düzeltip, susamı serpin.
  5. Önceden ısıtılmış 170 derecede fırının orta bölmesinde 30-40dk pişirin.
  6. Çıkartın ve soğutun. Kesip, servise hazırlayın afiyet olsun.

Glutensiz Kolay Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Salçalı Makarna
Borcamda Tiramisu
Limonlu Muhallebi
Tavuk Midye
Wafle Pastası (Videolu)
Islak Fit Kek
Hdabla | © 2025 |