Glutensiz Havuçlu Kek
Glutensiz Havuçlu Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- Yarım su bardağı süt
- 5 yemek karadut özü(arttırılabilir)
- 2 su bardağına yakın glutensiz un(yavaş yavaş ekleyelim)
- 2 adet rendelenmiş havuç
- 2 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Glutensiz Havuçlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ,süt,karadut özü ,un hepsi birden yeterlice çırpılır.
- Havuç eklenir karıştırmaya devam edilir.
- Muffin kalıpları az yağlanıp karışım paylaştırılır.
- 180 derece de 20 dakika da pişirilir denetimli olalım. Deneyeceklere afiyet olsun😊.
Glutensiz Havuçlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







