Glutensiz Fit Ekmek

Glutensiz Fit Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 bardak yulaf unu
  • 1 bardaktan 1 parmak eksik yoğurt
  • 2 yumurta
  • Tuz
  • 1 paket kabartma tozu

Glutensiz Fit Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve yoğurdu çırp. Yulaf ununu, tuz, kabartma tozunu ek edip karıştır. Islatıp buruşturduğun yağlı kağıdı kalıbının tabanına ser. Hamuru üzerine döküp yay.
  2. 180 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişir. İşte bu kadar basit! (yulafları robottan geçirip ununu elde ettim)

Glutensiz Fit Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Soslu Islak Kek
3 Malzemeyle Yalancı Acıbadem Kurabiyesi
Peynirli Pufidik Poğaça
Fındıklı Tahinli Lokmalık Kurabiye
Patlaklı Avokadolu Fümeli Alternatif
Kadayıflı Magnolia (Dubai Çikolatası İçerikli)
Hdabla | © 2025 |