Glütensiz Dere Otlu Poğaça

Glütensiz Dere Otlu Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 bardak glutensiz un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 silme tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı silme karnıyarık otu
  • 1/2 (yarım) çay bardağı zeytin yağı
  • 1/2 (yarım) çay bardağı yoğurt
  • 2 yumurta 1 adedinin sarısı ayrılacak üzeri için
  • 100 gram tereyağı ( laktoz hassasiyetiniz varsa sade yap tercih edebilirsiniz.)
  • 1 tutam dere otu
  • 2 yemek kaşığı lor peyniri

Üzeri için;

  • Ayırdığımız bir yumurta sarısı
  • Susam
  • Çörek otu

Glütensiz Dere Otlu Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri hamur yoğurma kabına sırasıyla ekliyoruz.
  2. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  3. Dilediğiniz boyutlarda yuvarlaklar yapıp tepsiye diziyoruz.
  4. 160 derecede evvelden ısıtılmış fırında 30 dk pişiriyoruz ….

Deneyenlere şimdiden afiyetler olsun 💐.

Glütensiz Dere Otlu Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Kurabiye
3 Portakal İle Limotana
Peynir Dolgulu Yağlı Biber
Çıtır Çıtır Kadayıfıyla, İpeksi Kremasıyla Enfes Muhallebili Kadayıf
Yufkalı İçli Börek
Bol Cevizli Biberli Ekmeklerim
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet