Glutensiz Browni

Glutensiz Browni Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane küçük muz
  • 1 adet yumurta
  • 5 tane hurma
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 1 yemek kaşığı glutensiz şekersiz fıstık ezmesi
  • Bir avuç dut kurusu
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu

Glutensiz Browni Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzları eziyoruz.
  2. Hurmaları sıcak suda bekletip kabuklarını soyduktan sonra ezip ekliyoruz. Blendrada atabiliriz.
  3. Dut kurusunu blendrdan geçiriyoruz.
  4. 1 yumurtayı çırpıp fıstık ezmesini ve tahini ekleyip karıştırıyoruz.
  5. Yağlı kağıt serdiğimiz kalıba döküyoruz .
  6. 180 derece ısınmış fırında 30 dk pişiriyoruz ( fırından fırına değişebilir tabi)
  7. Ben bayıldım tam kıvamında oldu tadı daha şekerli isterseniz hurmayı artırabilirsiniz.

Glutensiz Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Tepsi Poğaçası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Böğürtlenli Muhallebi Cup
Arabaşı Hamuru Ve Çorbası (Büyük Borcama)
Damakta İz Bırakan Fırında Tahinli Muhallebi (Videolu)
Sarımsaklı Karnabahar
Pastane Usulü Alman Pastası (Videolu)
Pratik Lavaşlı Tava Pizzası
Hdabla | © 2025 |

betcio tempobet tempobet onwin matadorbet